Healing

Healing =  Å gjøre hel.

Reiki = Rei (universell) ki (livsenergi) handler om å åpne opp for at energiene i kroppen skal strømme fritt.

Healing hos Ingrids Massasje & Friskvern handler om å bidra til å løse opp i blokkeringer som sitter i systemet og dermed hindrer deg i å leve med din optimale helse. Kroppen din består av energi, og får den ikke strømme slik den er ment til, kan det skape ubalanser.

Vi erfarer at healing bidrar til følelsen av total avslapning, med påfølgende fornyet energi og overskudd. Det kan gi mer harmoniske hverdager med psykisk, fysisk og mental balanse, og dermed en større evne til å takle hverdagens påkjenninger. Det handler om å leve, om å aktivt delta i ditt eget liv!

Visste du at alle mennesker formidler healing? I større eller mindre grad gjør vi det, alle sammen. Bare tenk på hva omtanke og berøring gjør når du selv har det vondt. Har du smerter i kroppen, har du behov for å selv holde hendene dine på stedet det gjør vondt. Det er naturlig. Da føles det bedre. Det er healing.

Som utdannet ReikiMaster, tilbyr Ingrids Massasje & Friskvern populære Reikikurs. Etter fullførte kurs kan du selv utføre reiki, på deg selv eller andre. Kursene går over flere nivå, fra 1 til 3, i tillegg til Master, som er formell Reiki lærerutdanning. Reikikurset gir deg større healingevner. Vi åpner opp for både mer og høyere frekvens av energien – uansett utgangspunkt. En spennende reise med stor personlig vekst.